krene voda bijela kao snijeg, silovita i snazna nad zelenom mahovinom, razbijati se u slapove, modre mnunje u kamenitom raju smokava i zmija, sto ljeskare na suncu kad se uzari u kolovozu.
u laguni podno strme vode smijeh i lica mnoga tudji ljudi nenavikli na zegu i slapove sto rastu iz kamena, pa se cudom cude odmarajuci ocu pod tuznom vrbom koja grane u rijeci hladi.
Pricati ce tako u dalekom svijetu o biseru u sivilu krsa, kako voda znade biti divlja huci glasno u dolini pa se stisa sunce kad iscijedi zadnju kap vrucine pred noc sve se smrkne i suma i ljudi a u mraku silovita i snazna drhti i prijeti uvijek budna bijela voda ...
Wäre schön wenn mir jemand das in einer oder mehreren freien Minuten übersetzen würde... ich bedanke mich
ach und das auch: ti kao da znas nesto o mom podrijetlu, pa se cudis mojim interesima, za prirodu recimo? jos kad bi rekao da sam u slobodno vrjeme kuvar vjerojatno bi pomislila da nisam hrvat nikako?
ti kao da znas nesto o mom podrijetlu, pa se cudis mojim interesima, za prirodu recimo? jos kad bi rekao da sam u slobodno vrjeme kuvar vjerojatno bi pomislila da nisam hrvat nikako?
als ob du was von meiner Herkunft weisst(ahnst), so wunderst du dich über meine Interesse, für sagen wir mal, natur? Und wenn ich dir erzehlen würde, das ich in meine frei Zeit Koche(Koch bin), anscheinend denkst du dann, ich bin kein Kroate.
Durchsuchen Sie das Kroatien-Forum nach einem gewünschten Begriff:
..........
..........
Nutzen Sie die oben stehende Suchfunktion. Wenn Sie das Kroatien-Forum durchsuchen wollen.
In unserem Kroatien-Forum finden Sie umfassende Informationen über Urlaub und Ferien in Kroatien sowie passende Ferienwohnungen, Hotels, Apartments und Ferienhäuser für den Kroatienurlaub.