Hallo, könnte mir das bitte jemand übersetzen? Wäre wirklich sehr nett!
Ja sam počeo pisati kad sam imao 35. godina. Negdje oko 1982., 1983., a tad je došlo do jedne nesreće. Moja se žena razvela od mene i odvela sina Tomislava u Švicarsku. Imao je pet godina pa sam mu ja pisao pisma u kojima sam mu pisao priče koje sam mu pričao prije spavanja. Pretpostavljamo da su vaša djeca pročitala vaše knjige; kakve su njihove kritike? Jako dobre. Sinovi su jako kritični prema meni. Stjepanu sam dao prvom da pročita, jer je on najkritičniji i ako se on iole malo smiješi i kaže a nije loša, to znači da je izvrsna . Tomislav mi daje sliku što moja priča zapravo znači, a Marija obožava sve.
Sorry, die c´s sind nicht richtig angekommen, hier die verbesserte Version ohne die Häkchen über den c´s:
Ja sam poceo pisati kad sam imao 35. godina. Negdje oko 1982., 1983., a tad je došlo do jedne nesrece. Moja se žena razvela od mene i odvela sina Tomislava u Švicarsku. Imao je pet godina pa sam mu ja pisao pisma u kojima sam mu pisao price koje sam mu pricao prije spavanja. Pretpostavljamo da su vaša djeca procitala vaše knjige; kakve su njihove kritike? Jako dobre. Sinovi su jako kriticni prema meni. Stjepanu sam dao prvom da procita, jer je on najkriticniji i ako se on iole malo smiješi i kaže a nije loša, to znaci da je izvrsna . Tomislav mi daje sliku što moja prica zapravo znaci, a Marija obožava sve.
Ich habe mit Schreiben angefangen, als ich 35 Jahre alt war. So um 1982, 1983., aber dann ist es zum Unglück gekommen. Meine Frau hat sich von mir getrennt und ist mit dem (unseren) Sohn Tomislav in die Schweiz gegangen. Er war 5 Jahre alt, so dass ich ihm Briefe geschrieben habe, in denen ich ihm Geschichten geschrieben habe, die ich ihm sonst vor dem Schlafengehen erzählt habe. Wir gehen davon aus, dass Eure Kinder Eure Bücher gelesen haben; wie sind deren Kritiken? Sehr gut. Die Söhne sind sehr kritisch mir gegenüber. Stjepan habe ich es zuerst zum lesen gegeben, denn er ist am kritischten, auch wenn er manchmal darüber lächelt und sagt, dass es nicht schlecht ist, das bedeutet, dass es außergewöhnlich ist. Tomislav gibt mir ein Bild davon, was mein Buch wirklich bedeutet und Marija liebt sie alle.
In unserem Kroatien-Forum finden Sie umfassende Informationen über Urlaub und Ferien in Kroatien sowie passende Ferienwohnungen, Hotels, Apartments und Ferienhäuser für den Kroatienurlaub.