So. 2.10.22 HRT1 13:22 Uhr Rijeka - More U emisiji More TV Centra Rijeka pogledajte: U 73 godine dugoj povijesti riječkog Pomorskog fakulteta kormilo preuzela prva žena. U potrazi za komunalnim vezom "zvanim čežnja" prošetali smo do Kraljevice i Senja. Morska trilogija - plominski leut "Kvarneriol" dijelo betinskih majstora - usidren pod obroncima Učke. Planinarski dom u Jablancu s pogledom na more na najnižoj je nadmorskoj visini u Europi. Kakva je veza između pletenih creskih košića od žukve i mora, saznajte u priči djeda i unuka. I šećer na kraju, Emina i Lonova bronca sa svjetskog juniorskog prvenstva u jedrenju u Den Haagu. Zaplovite s nama...
Urednica: Odri Ribarović ---
In den 73 Jahren der langen Geschichte von Rijekas Fakultät für maritime Studien wurde das Ruder von der ersten Frau übernommen. Auf der Suche nach der städtischen Stickerei "" Sehnsucht "gingen wir nach Kraljevica und Senj. Sea Trilogy - Plominski Leut "Kvarneriol" Teil von Betina Masters - verankert unter den Hängen von Učka. Das Jablanac Mountain House mit Blick auf das Meer in der niedrigsten Höhe in Europa. Finden Sie heraus, was die Verbindung zwischen gestrickten Cres Koc aus Zhuka und dem Meer in der Geschichte von Weihnachtsmann und Enkelkindern. Und Zucker am Ende, Emina und Lons Bronze von der World Junior Sailing Championship in der Haag. Segeln Sie mit uns ...
Mo. 17.10.22 HRT1 05:28 Uhr Pula - More Listopadsko More iz Pule donosi reportažu o najstarijoj emisiji za pomorce, priču o razvoju podvodnog ribolova na Makarskoj rivijeri, dogodovštine iz lova na cara jadranskih riba, a posjetili smo i malo mjesto Stinicu podno Senja. U Plavome receptu spremamo hobotnicu u umaku od pikantne rajčice.
Urednica: Jasminka Kalčić --- die Oktober-Sendung von More aus Pula bringt einen Bericht über die älteste Show für Seeleute, die Geschichte der Entwicklung des Unterwasserfischens auf der Makarska Riviera, die Abenteuer von der Jagd nach dem Kaiser des Adriatischen Fisches, und wir besuchten die kleine Stadt Stinic bei Der Fuß von Senj. In einem blauen Rezept bereiten wir einen Tintenfisch in einer würzigen Tomatensauce vor.
So. 30.10.22 HRT1 13:22 Uhr Rijeka - More Mo. 31.10.22 HRT1 05:57 Uhr Rijeka - More
Ima li neka tajna veza između Apoksiomena i antičkog broda u akvatoriju Ilovika? Riba - ribi, pardon, tuna - tuni, grize rep! Vodimo vas u noćni tunolov! Omišaljski sumrak, barka i trojica iskusnih lignjolovaca! Europski novac za oživljavanje novigradske ribarske tradicije. Vodimo vas u razgled Biserujke, bajkovite špilje otoka Krka. Bračani podigli spomenik boćanju, popularnoj društvenoj igri Sredozemlja!
Urednica: Odri Ribarović ---
Gibt es eine geheime Verbindung zwischen den Apoxyomenos und dem alten Schiff in den Gewässern von Ilovik? Fisch - Fisch, Verzeihung, Thunfisch - Thunfisch, beißen Sie den Schwanz! Bringen wir Sie zum Nacht -Thunfisch! Omišljski Dämmerung, Boot und drei erfahrene Tintenfischer! Europäisches Geld für die Wiederbelebung der Novigrad -Fischereitradition. Wir bringen Sie zur Besichtigung der Perlen, der märchenhaften Höhlen der Insel KRK. Bracani hat ein Denkmal für Bowling errichtet, das beliebte soziale Spiel des Mittelmeers!
So. 13.11.22 HRT1 13:21 Uhr Pula - More Mo. 14.11.22 HRT1 05:24 Uhr Pula - More
U studenome More iz Pule donosi: kako je živjeti na plinskoj platformi, kako funkcionira veletržnica ribe u Gradu, po čemu su posebne jedrilice sa svjetskog natjecanja u Biogradu na Moru, čari šetnje opatijskim Lungomareom. U Plavome receptu miomirisi peke s punjenim lignjama i hobotnicom.
Urednica: Jasminka Kalčić --- Im November bringt "More" aus Pula: Wie es ist, auf einer Gasplattform zu leben, wie die Fischgroßhändler in der Stadt arbeiten, was die besonderen Segelboote des Weltwettbewerbs in Biograd Na Moru ist, der Magie, nach Opatija Lungomare zu gehen. Im blauen Rezept Miomirisi Back mit gefülltem Tintenfisch und Tintenfisch.
So. 27.11.22 HRT1 13:22 Uhr Rijeka - More Mo. 28.11.22 HRT1 05:26 Uhr Rijeka - More
Danas govorimo o 28. studenome, Međunarodnom danu Mediterana. Na simboličan način obilježava ga i Lijepa Naša, koja pripada jednom od najljepših dijelova svijeta. Mediteransko ili Sredozemno more najveće je zatvoreno more na svijetu, a Mediteran - jedno od najnaseljenijih i najrazvijenijih područja. Uz reportažu o libanonskom ribaru, donosimo i domaću ribarsku priču o skiperu, noštromu i ribaru - trostrukom predsjedniku Hrvatskog Ceha ribara i jednom od glavnih organizatora CROFISH-a. Tu je i brodska legenda, Jadrolinijin brod Tijat. Potom Zlatkovi koji, premda su jedini u selu, nisu sami - jer im uvijek netko dođe. Provjerili smo kakva je budućnost Vrbnika nad morem? I na kraju, je li to moguće? U stijenama rta Stojan pronađen je fosilizirani zub rapskog dinosaura.
Urednica: Odri Ribarović --- Heute sprechen wir über den 28. November, den Internationalen Tag des Mittelmeers. Auf symbolische Weise ist es auch von unserem Schönen geprägt, das zu einem der schönsten Teile der Welt gehört. Das mediterrane oder mediterrane Meer ist das größte geschlossene Meer der Welt und das Mittelmeer - eines der seltensten und am meisten entwickelten Gebiete.
Zusätzlich zu dem Bericht über den libanesischen Fischer bringen wir auch eine häusliche Fischereigeschichte von Skipper, einem Nostrm und einem Fischer - einem dreifachen Präsidenten der kroatischen Fischergilde und einer der wichtigsten Organisatoren von Crofish ein.
Es gibt auch eine Schiffslegende, Jadrolinijas Schiff Tijat. Dann Zlatkovi, der, obwohl sie die einzigen im Dorf sind, nicht allein sind - weil sie immer zu ihnen kommen.
Wir haben die Zukunft von vrbnik über das Meer überprüft? Und schließlich ist das möglich? In den Felsen von Cape Stojan wurde ein fossilisierter Zahn aus dem Rab-Dinosaurier gefunden.
So. 11.12.22 HRT1 13:23 Uhr Pula - More Mo. 12.12.22 HRT1 05:29 Uhr Pula - More
U zadnjem ovogodišnjem Moru iz Pule donosimo reportaže iz muškog i ženskog ribolova, pogledajte tko je bio uspješniji. Nastavljamo obilazak venecijanske lagune, u gradiću smo Caorle. Odlazimo i u postojbinu vina, Lumbardu. U Plavome receptu vesela ekipa kuha bakalar.
Urednica: Jasminka Kalčić ---
Im letzten "More" des Jahres aus Pula bringen wir Berichte von männlichen und weiblichen Fischen mit, sehen wir, wer erfolgreicher war. Wir setzen unsere Tour durch die venezianische Lagune fort, in der Stadt, in der wir Corle sind. Wir gehen auch zur Existenz von Wein, Lumbarda. In einem blauen Rezept kocht ein fröhliches Team Kabeljau.
So. 15.1.23 HRT1 13:25 Uhr Split - More Mo. 16.1.23 HRT1 05:39 Uhr Split - More So. 22.1.23 HRT1 13:25 Uhr Pula - More
U Moru iz Pule pogledajte reportažu o dobitniku Plave vrpce Vjesnika Branislavu Danevskom i dramatičnom spašavanju s potonuloga broda, priču o udruzi Šijavoga, osnovanoj zbog činjenja dobrih djela, novosti iz Kraljevice, tamošnjih tunera i uskoro nove lučice, ljepote Barbarige koje čuvaju tajne iz doba Rima, zašto gradić Chioggiu nazivaju malom Venecijom i za kraj desert, morska torta.
Urednica: Jasminka Kalčić ---
In "More" aus Pula siehe den Bericht über den Gewinner des Blue Ribbon Vjesnik Branislav Danevsky und die dramatische Rettung aus dem sinkenden Schiff, der Geschichte der Sijavog Association, die durch die Tatsache gute Werke, Neuigkeiten von Kraljevica, Tunner, dort gegründet wurde und bald neue Häfen, die Schönheit von Barbaren, die Geheimnisse aus Rom bewachen, warum die kleine Stadt Chioggia ein kleines Venedig und schließlich als Dessert, ein Seekuchen, bezeichnet wird.
So. 19.3.23 HRT1 13:25 Uhr Pula - More Mo. 20.3.23 HRT1 05:50 Uhr Pula - More So. 26.3.23 HRT1 13:25 Uhr Zadar - More Mo. 27.3.23 HRT1 05:31 Uhr Zadar - More
Pula: More U Moru iz Pule donosimo reportažu s Muzila, razgovaramo s psihologinjom o zanimanju pomorac, putujemo do najmlađe slovenske općine, jedrimo s 12 žena i pecamo na jezeru. U Plavome receptu spremamo hladno predjelo od trilja.
Urednica: Jasminka Kalčić --- In "More aus Pula" bringen wir einen Bericht von Muzil ein, wir sprechen mit einem Psychologen über den Beruf eines Seelierers. Wir reisen in die jüngste slowenische Gemeinde, segeln mit 12 Frauen und Fischen am See. In einem blauen Rezept speichern wir eine kalte Trilling -Vorspeise.
In unserem Kroatien-Forum finden Sie umfassende Informationen über Urlaub und Ferien in Kroatien sowie passende Ferienwohnungen, Hotels, Apartments und Ferienhäuser für den Kroatienurlaub.